Beursaanbieding: Het grote boek voor lange mensen

Kom naar Tall Together en bezoek de stand van Uniform / Stichting Lange Mensen Nederland. Uniform heeft een mooie beursaanbieding, 1 jaar lidmaatschap op Magazine OpMaat + Het grote boek voor lange mensen  samen voor slechts € 10,00. Het grote boek voor lange mensen is ook los te koop voor € 7,50

Het grote boek voor Lange mensen staat vol met praktische tips op het gebied van gebruiksartikelen voor lange mensen en nuttige adressen. Wie met kop en schouders boven iedereen uitsteekt, staat met dit boek in de hand niet meer alleen.

Boekgegevens: Paperback, 208 pagina’s, ISBN 97890 8975 2291

Iedereen een passende bureaustoel, BetterZitten op Tall Together

Ook dit jaar is BeterZitten als exposant aanwezig bij Tall Together in de Expohal in Hoevelaken. Goed zitten op een passende bureaustoel werkt preventief tegen nek-,rug- en schouderklachten. Ervaar op 29 oktober zelf het comfort van de Ergo Large bureaustoel in de stand van BeterZitten

Actie: 10% beurskorting

BeterZitten

In Nederland zijn 1,2 miljoen mensen die last hebben van rugpijn, nekklachten en schouderklachten. Voor een deel veroorzaakt door een slechte ergonomische zithouding en een niet passende bureaustoel. Wij willen je helpen zonder pijn te werken zodat je vitaal en duurzaam inzetbaar bent en blijft. Dit doen we onder andere door het ontwikkelen en fabriceren van eigen private label bureaustoelen waaronder de bureaustoel “Nuance” speciaal voor (lange)vrouwen. Onze specialiteit is het maken van bureaustoelen “op maat” voor mensen die niet op een standaard bureaustoel kunnen zitten.

Sportkleding op (lengte)maat op Tall Together

Pixie.nl,  het kwaliteitsmerk voor sportkleding op maat voor mannen en vrouwen met de grootste webwinkel van NL neemt dit jaar voor het eerst deel aan de Tall Together beurs in Hoevelaken op zondag 29 oktober. “Wij mogen al jarenlang zeer veel lange mensen tot onze klantenkring rekenen en verheugen ons om ze nu te kunnen ontmoeten op deze dag”.

Webshop Pixie.nl

Pixie.nl heeft een uitgebreide collectie sportkleding voor mannen en vrouwen. De kleding wordt speciaal voor jou op maat en lengte gemaakt in ateliers in Nederland van de beste Italiaanse en Franse sportstoffen die goed ademend, vocht afdrijvend en stretchend zijn.

Je kunt op deze Tall Together dag onze collectie zien en wij kunnen je met al onze know how helpen zodat je altijd heel makkelijk een passende sport outfit kunt samenstellen.

Kom naar onze stand en maak kennis met alle mogelijkheden. En vergeet dan niet mee te doen aan onze win actie met mooie prijzen. Hieronder alvast een voorproefje.


Tot zondag 29 oktober , groetjes van het Pixie team

Experience voor lange mensen in Expo Hoevelaken

Tall Together 2016

Foto: © Jack Amels Fotografie

Zondag 29 oktober 2017 zal in Expo Hoevelaken de tweede editie van het Tall Together evenement georganiseerd worden. Vorig jaar op zondag 26 juni 2016 was de eerste editie van Tall Together een groot succes, eindelijk een beurs speciaal voor lange mensen!

Wat kunnen de bezoekers verwachten? Lange bedden en matrassen van: Beddenspecialist, Mode voor de lange vrouw van: Langeleggings.nl, Pretty Tall x Long Tall Sally, Tall People en I LOVE TALL. Mode voor de lange man van: Tough & Tall en Tall People. Sportkleding op maat van: Pixie.nl. Dames-, heren- en racefietsen van: Snel Fietsen (fietsparcours aanwezig). Grote maten schoenen van Zivaano en Passo. Horloges van Björn Hendal en de Hyundai i30wagon. Bureaustoelen van BeterZitten. Kampeerstoelen van Dukdalf en Bruidsmode van Het Zaanse Bruidshuis. Naast een prima catering zijn ook KS&B Belgische Spekken aanwezig

Centraal op de vloer zullen modeshows gehouden worden en zijn er zitjes voor een meet en greet. Kortom een uitgelezen evenement voor lange mensen om te ervaren wat de standhouders allemaal te bieden hebben voor lange mensen.

Voor de informatievoorziening zijn kunnen de bezoekers terecht bij: Langzijn.nl, de website voor lange mensen, Stichting Lange Mensen Nederland, Klub Lange Mensen en koepelorganisatie Uniform met o.a. het magazine OpMaat.

De toegang is gratis, maar wel vooraf kaarten bestellen op www.talltogether.nl

Leggings voor trotse lange stelten op Tall Together

Zijn jouw leggings ook vaak te kort? Nou, dat hoeft nu niet meer! Op 29 oktober nemen we een groot deel van onze collectie mee naar Hoevelaken!

We creëren een pas’hok’, we zorgen dat je kan pinnen, we nemen een lekker hapje mee en zorgen uiteraard voor een leuke beursactie!  We hopen vooral op een leuke gezellige dag waar we jou, als doelgroep, weer wat beter leren kennen!

Let op, heb jij nu al een favoriet en wil je deze passen op Tall Together? Mail me dan even via [email protected]. Dan neem ik ‘m voor je mee en weet je zeker dat je niet misgrijpt de 29e.

Tot snel!

Tall Guides komt naar Tall Together

Initiatiefneemster Sallee Poinsette-Nash van Tall Guides, een blog voor lange vrouwen, komt naar Nederland. Ze komt in het weekend van 29 oktober 2017 speciaal naar Nederland voor de beurs Tall Together. Samen met een groep lange vrouwen van #teamtall zal ze tijdens Tall Together een internationale meeting organiseren. Wil jij ook aanwezig zijn bij deze meeting? Meld je dan aan bij de Facebookgoep TeamTall

Tall Guides

Tall Guides is een blog dat met een online magazine een creatieve mix van mode en levensstijl levert aan de lange vrouw. Het team van Tall Guides Magazine bevat talentvolle bloggers, schrijvers, artiesten, coaches en experts.

Tall Together

Kaarten voor Tall Together kunnen gratis besteld worden via deze website