Ripley’s World Record Amsterdam

Ben je lang? Mooi!

Doe dan mee aan de recordpoging om de grootste groep lange mensen bij elkaar te krijgen!

Alle dames langer dan 1.80 m en heren langer dan 1.90 m kunnen deelnemen aan dit unieke event.
Het wereldrecord wordt gepresenteerd in de nieuwe vestiging van Ripley’s Believe It or Not! in Amsterdam, die in juli 2016 haar deuren opent.

Alle deelnemers hebben deze dag gratis toegang tot het nieuwe attractiemuseum, krijgen gratis een groepsfoto toegestuurd en ontvangen een gratis t-shirt.

Nationale dag van lange mensen

21 juni is de Nationale dag van Lange Mensen en in het kader van deze bijzondere dag wordt op zaterdag 2 juli een recordpoging gedaan om zoveel mogelijk lange mensen bij elkaar te verzamelen. Nederlanders zijn gemiddeld het langste volk ter wereld, dus laten we proberen dit record zo hoog mogelijk neer te zetten. Wij roepen alle vrouwen die langer zijn dan 180 cm en alle mannen die langer zijn dan 190 cm op om op zaterdag 2 juli naar Amsterdam te komen.

Ripley’s Believe It or Not!

Zaterdag 2 juli 2016 om 10.00 uur
De Dam 21 Amsterdam

Iedereen die deze dag deelneemt aan de recordpoging heeft deze dag gratis toegang tot Ripley’s! Extra bijzonder als je weet dat ze later pas echt open gaan. Dus kom en neem zoveel mogelijk lange vrienden en vriendinnen mee en laten we met zijn allen een ongelofelijk mooi wereldrecord neerzetten.

Programma

  • 10.00 uur – Ontvangst met koffie/thee
  • 10.00 – 11.00 uur – Registratie en opmeten
  • 11.00 uur – Maken groepsfoto
  • Vanaf 11.30 uur – Bezichtiging Ripley’s Believe It or Not!

Het gaat om het eerste Ripley’s World Record van Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam.

Aanmelden

Helaas gaat de recordpoging niet door, klik hier voor meer informatie.

De gegevens worden alleen gebruikt voor registratie van dit record. We zullen hiermee vertrouwelijk omgaan. Indien je de groepsfoto wilt ontvangen, vul dan zeker het mailadres in. Er worden foto’s en een film gemaakt. Door deelname ga je akkoord met het gebruik van dit beeldmateriaal door de organisatie of Ripley’s Believe It or Not!

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Pretty Tall en Tough&Tall