Beursaanbieding: Het grote boek voor lange mensen

Kom naar Tall Together en bezoek de stand van Uniform / Stichting Lange Mensen Nederland. Uniform heeft een mooie beursaanbieding, 1 jaar lidmaatschap op Magazine OpMaat + Het grote boek voor lange mensen  samen voor slechts € 10,00. Het grote boek voor lange mensen is ook los te koop voor € 7,50

Het grote boek voor Lange mensen staat vol met praktische tips op het gebied van gebruiksartikelen voor lange mensen en nuttige adressen. Wie met kop en schouders boven iedereen uitsteekt, staat met dit boek in de hand niet meer alleen.

Boekgegevens: Paperback, 208 pagina’s, ISBN 97890 8975 2291

Iedereen een passende bureaustoel, BetterZitten op Tall Together

Ook dit jaar is BeterZitten als exposant aanwezig bij Tall Together in de Expohal in Hoevelaken. Goed zitten op een passende bureaustoel werkt preventief tegen nek-,rug- en schouderklachten. Ervaar op 29 oktober zelf het comfort van de Ergo Large bureaustoel in de stand van BeterZitten

Actie: 10% beurskorting

BeterZitten

In Nederland zijn 1,2 miljoen mensen die last hebben van rugpijn, nekklachten en schouderklachten. Voor een deel veroorzaakt door een slechte ergonomische zithouding en een niet passende bureaustoel. Wij willen je helpen zonder pijn te werken zodat je vitaal en duurzaam inzetbaar bent en blijft. Dit doen we onder andere door het ontwikkelen en fabriceren van eigen private label bureaustoelen waaronder de bureaustoel “Nuance” speciaal voor (lange)vrouwen. Onze specialiteit is het maken van bureaustoelen “op maat” voor mensen die niet op een standaard bureaustoel kunnen zitten.

Sportkleding op (lengte)maat op Tall Together

Pixie.nl,  het kwaliteitsmerk voor sportkleding op maat voor mannen en vrouwen met de grootste webwinkel van NL neemt dit jaar voor het eerst deel aan de Tall Together beurs in Hoevelaken op zondag 29 oktober. “Wij mogen al jarenlang zeer veel lange mensen tot onze klantenkring rekenen en verheugen ons om ze nu te kunnen ontmoeten op deze dag”.

Webshop Pixie.nl

Pixie.nl heeft een uitgebreide collectie sportkleding voor mannen en vrouwen. De kleding wordt speciaal voor jou op maat en lengte gemaakt in ateliers in Nederland van de beste Italiaanse en Franse sportstoffen die goed ademend, vocht afdrijvend en stretchend zijn.

Je kunt op deze Tall Together dag onze collectie zien en wij kunnen je met al onze know how helpen zodat je altijd heel makkelijk een passende sport outfit kunt samenstellen.

Kom naar onze stand en maak kennis met alle mogelijkheden. En vergeet dan niet mee te doen aan onze win actie met mooie prijzen. Hieronder alvast een voorproefje.


Tot zondag 29 oktober , groetjes van het Pixie team

Leggings voor trotse lange stelten op Tall Together

Zijn jouw leggings ook vaak te kort? Nou, dat hoeft nu niet meer! Op 29 oktober nemen we een groot deel van onze collectie mee naar Hoevelaken!

We creëren een pas’hok’, we zorgen dat je kan pinnen, we nemen een lekker hapje mee en zorgen uiteraard voor een leuke beursactie!  We hopen vooral op een leuke gezellige dag waar we jou, als doelgroep, weer wat beter leren kennen!

Let op, heb jij nu al een favoriet en wil je deze passen op Tall Together? Mail me dan even via [email protected]. Dan neem ik ‘m voor je mee en weet je zeker dat je niet misgrijpt de 29e.

Tot snel!

Tall Guides komt naar Tall Together

Initiatiefneemster Sallee Poinsette-Nash van Tall Guides, een blog voor lange vrouwen, komt naar Nederland. Ze komt in het weekend van 29 oktober 2017 speciaal naar Nederland voor de beurs Tall Together. Samen met een groep lange vrouwen van #teamtall zal ze tijdens Tall Together een internationale meeting organiseren. Wil jij ook aanwezig zijn bij deze meeting? Meld je dan aan bij de Facebookgoep TeamTall

Tall Guides

Tall Guides is een blog dat met een online magazine een creatieve mix van mode en levensstijl levert aan de lange vrouw. Het team van Tall Guides Magazine bevat talentvolle bloggers, schrijvers, artiesten, coaches en experts.

Tall Together

Kaarten voor Tall Together kunnen gratis besteld worden via deze website

Tall Together 2017 naar Gelderland

De najaarsbeurs van Tall Together zal op 29 oktober 2017 gehouden worden in Expo Hoevelaken (Gelderland). We hebben gekozen voor deze locatie omdat Hoevelaken centraal ligt en goed bereikbaar is met zowel auto en openbaar vervoer. Door de centrale ligging aan de A1 pal bij knooppunt Hoevelaken en een station op loopafstand, is de locatie zeer goed bereikbaar.

De eerste deelnemers voor Tall Together 2017 zijn al bekend

  • Beddenspecialist.nl
  • Stichting Lange Mensen Nederland
  • Langzijn.nl, de website voor lange mensen
  • Klub Lange Mensen

Een beurs speciaal voor lange mensen. In Expo Hoevelaken brengen diverse deelnemers, zoals kleding- en schoenenspeciaalzaken, leveranciers van fietsen, bureaustoelen etc., hun artikelen aan de man. Ook zullen er stands zijn met informatie over het langzijn en belangenorganisaties. Dus, als je lang bent, is this the place to be!

Schrijf 29 oktober 2017 vast in uw agenda en meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

 

De GVR (De Grote Vriendelijke Reus) op Tall Together

Afgelopen zondag konden de bezoekers van Tall Together filmposters meenemen van de nieuwe film De GVR (De Grote Vriendelijke Reus). De GVR (The BFG) is vanaf 20 juli a.s. te zien in de Nederlandse bioscopen.

De verfilming van het wereldberoemde gelijknamige boek van Roald Dahl is in handen van de regisseur Steven Spielberg. Het is de eerste film van Spielberg waarbij het team achter zijn kaskraker E.T. weer betrokken is.

In De GVR (De Grote Vriendelijke Reus), maakt het eenzame weesmeisje Sofie (Ruby Barnhill) kennis met de magische reuzenwereld. Wanneer ze ’s nachts wakker ligt, wordt ze plotseling uit haar bed geplukt en ontvoerd. Maar Sofie heeft niets te vrezen; het is de Grote Vriendelijke Reus (Oscarwinnaar Mark Rylance). Een reus die misschien eigenaardige woorden gebruikt, maar geen vlieg kwaad doet. Ze komt er echter al snel achter dat zijn soortgenoten minder vriendelijk zijn en samen met de GVR smeedt ze een plan om alle kinderen in de wereld te beschermen tegen de kwaadaardige reuzen… Het boek won diverse prijzen en is één van de bekendste kinderboeken aller tijden. Dit jaar is het precies 100 jaar geleden dat de legendarische kinderboekenschrijver Roald Dahl werd geboren.

Nog meer informatievoorziening, damesmode en een fotograaf op Tall Together

De afgelopen dagen hebben we weer een aantal nieuwe ondernemers toe mogen voegen aan de deelnemerslijst van Tall Together.

  • Klub Lange Mensen, met informatievoorziening, leuke activiteiten en belangenbehartiging
  • Long Tall Sally, met dameskleding voor lange vrouwen
  • Jack Amels Fotografie, met een fotostudio waar je voor slecht € 0,50 op de foto kan.

Bekijk de volledige deelnemerslijst voor alle deelnemers.

Kortom nog meer reden dus om naar het gezellige evenement Tall Together te komen in Hilversum.
Toegang is gratis, kaarten kunnen besteld worden via deze website.

Ook fietsen, maatkleding en lange leggings op beurs

De afgelopen dagen hebben we weer een aantal nieuwe ondernemers toe mogen voegen aan de deelnemerslijst van Tall Together.

  • Langleggings.nl, met extra lange leggings en panty’s
  • Maison de Couture,  met maatkleding voor lange mannen en vrouwen
  • Snel Fietsen, met fietsen voor lange mensen

Bekijk de volledige deelnemerslijst voor alle deelnemers.

Kortom nog meer reden dus om naar het gezellige evenement Tall Together te komen in Hilversum.
Toegang is gratis, kaarten kunnen besteld worden via deze website.