Experience voor lange mensen in Expo Hoevelaken

Tall Together 2016

Foto: © Jack Amels Fotografie

Zondag 29 oktober 2017 zal in Expo Hoevelaken de tweede editie van het Tall Together evenement georganiseerd worden. Vorig jaar op zondag 26 juni 2016 was de eerste editie van Tall Together een groot succes, eindelijk een beurs speciaal voor lange mensen!

Wat kunnen de bezoekers verwachten? Lange bedden en matrassen van: Beddenspecialist, Mode voor de lange vrouw van: Langeleggings.nl, Pretty Tall x Long Tall Sally, Tall People en I LOVE TALL. Mode voor de lange man van: Tough & Tall en Tall People. Sportkleding op maat van: Pixie.nl. Dames-, heren- en racefietsen van: Snel Fietsen (fietsparcours aanwezig). Grote maten schoenen van Zivaano en Passo. Horloges van Björn Hendal en de Hyundai i30wagon. Bureaustoelen van BeterZitten. Kampeerstoelen van Dukdalf en Bruidsmode van Het Zaanse Bruidshuis. Naast een prima catering zijn ook KS&B Belgische Spekken aanwezig

Centraal op de vloer zullen modeshows gehouden worden en zijn er zitjes voor een meet en greet. Kortom een uitgelezen evenement voor lange mensen om te ervaren wat de standhouders allemaal te bieden hebben voor lange mensen.

Voor de informatievoorziening zijn kunnen de bezoekers terecht bij: Langzijn.nl, de website voor lange mensen, Stichting Lange Mensen Nederland, Klub Lange Mensen en koepelorganisatie Uniform met o.a. het magazine OpMaat.

De toegang is gratis, maar wel vooraf kaarten bestellen op www.talltogether.nl

Tall Together 2017 naar Gelderland

De najaarsbeurs van Tall Together zal op 29 oktober 2017 gehouden worden in Expo Hoevelaken (Gelderland). We hebben gekozen voor deze locatie omdat Hoevelaken centraal ligt en goed bereikbaar is met zowel auto en openbaar vervoer. Door de centrale ligging aan de A1 pal bij knooppunt Hoevelaken en een station op loopafstand, is de locatie zeer goed bereikbaar.

De eerste deelnemers voor Tall Together 2017 zijn al bekend

  • Beddenspecialist.nl
  • Stichting Lange Mensen Nederland
  • Langzijn.nl, de website voor lange mensen
  • Klub Lange Mensen

Een beurs speciaal voor lange mensen. In Expo Hoevelaken brengen diverse deelnemers, zoals kleding- en schoenenspeciaalzaken, leveranciers van fietsen, bureaustoelen etc., hun artikelen aan de man. Ook zullen er stands zijn met informatie over het langzijn en belangenorganisaties. Dus, als je lang bent, is this the place to be!

Schrijf 29 oktober 2017 vast in uw agenda en meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

 

Nog meer informatievoorziening, damesmode en een fotograaf op Tall Together

De afgelopen dagen hebben we weer een aantal nieuwe ondernemers toe mogen voegen aan de deelnemerslijst van Tall Together.

  • Klub Lange Mensen, met informatievoorziening, leuke activiteiten en belangenbehartiging
  • Long Tall Sally, met dameskleding voor lange vrouwen
  • Jack Amels Fotografie, met een fotostudio waar je voor slecht € 0,50 op de foto kan.

Bekijk de volledige deelnemerslijst voor alle deelnemers.

Kortom nog meer reden dus om naar het gezellige evenement Tall Together te komen in Hilversum.
Toegang is gratis, kaarten kunnen besteld worden via deze website.