Experience voor lange mensen in Expo Hoevelaken

Tall Together 2016

Foto: © Jack Amels Fotografie

Zondag 29 oktober 2017 zal in Expo Hoevelaken de tweede editie van het Tall Together evenement georganiseerd worden. Vorig jaar op zondag 26 juni 2016 was de eerste editie van Tall Together een groot succes, eindelijk een beurs speciaal voor lange mensen!

Wat kunnen de bezoekers verwachten? Lange bedden en matrassen van: Beddenspecialist, Mode voor de lange vrouw van: Langeleggings.nl, Pretty Tall x Long Tall Sally, Tall People en I LOVE TALL. Mode voor de lange man van: Tough & Tall en Tall People. Sportkleding op maat van: Pixie.nl. Dames-, heren- en racefietsen van: Snel Fietsen (fietsparcours aanwezig). Grote maten schoenen van Zivaano en Passo. Horloges van Björn Hendal en de Hyundai i30wagon. Bureaustoelen van BeterZitten. Kampeerstoelen van Dukdalf en Bruidsmode van Het Zaanse Bruidshuis. Naast een prima catering zijn ook KS&B Belgische Spekken aanwezig

Centraal op de vloer zullen modeshows gehouden worden en zijn er zitjes voor een meet en greet. Kortom een uitgelezen evenement voor lange mensen om te ervaren wat de standhouders allemaal te bieden hebben voor lange mensen.

Voor de informatievoorziening zijn kunnen de bezoekers terecht bij: Langzijn.nl, de website voor lange mensen, Stichting Lange Mensen Nederland, Klub Lange Mensen en koepelorganisatie Uniform met o.a. het magazine OpMaat.

De toegang is gratis, maar wel vooraf kaarten bestellen op www.talltogether.nl

Leggings voor trotse lange stelten op Tall Together

Zijn jouw leggings ook vaak te kort? Nou, dat hoeft nu niet meer! Op 29 oktober nemen we een groot deel van onze collectie mee naar Hoevelaken!

We creëren een pas’hok’, we zorgen dat je kan pinnen, we nemen een lekker hapje mee en zorgen uiteraard voor een leuke beursactie!  We hopen vooral op een leuke gezellige dag waar we jou, als doelgroep, weer wat beter leren kennen!

Let op, heb jij nu al een favoriet en wil je deze passen op Tall Together? Mail me dan even via [email protected]. Dan neem ik ‘m voor je mee en weet je zeker dat je niet misgrijpt de 29e.

Tot snel!

Ook fietsen, maatkleding en lange leggings op beurs

De afgelopen dagen hebben we weer een aantal nieuwe ondernemers toe mogen voegen aan de deelnemerslijst van Tall Together.

  • Langleggings.nl, met extra lange leggings en panty’s
  • Maison de Couture,  met maatkleding voor lange mannen en vrouwen
  • Snel Fietsen, met fietsen voor lange mensen

Bekijk de volledige deelnemerslijst voor alle deelnemers.

Kortom nog meer reden dus om naar het gezellige evenement Tall Together te komen in Hilversum.
Toegang is gratis, kaarten kunnen besteld worden via deze website.