Sportkleding op (lengte)maat op Tall Together

Pixie.nl,  het kwaliteitsmerk voor sportkleding op maat voor mannen en vrouwen met de grootste webwinkel van NL neemt dit jaar voor het eerst deel aan de Tall Together beurs in Hoevelaken op zondag 29 oktober. “Wij mogen al jarenlang zeer veel lange mensen tot onze klantenkring rekenen en verheugen ons om ze nu te kunnen ontmoeten op deze dag”.

Webshop Pixie.nl

Pixie.nl heeft een uitgebreide collectie sportkleding voor mannen en vrouwen. De kleding wordt speciaal voor jou op maat en lengte gemaakt in ateliers in Nederland van de beste Italiaanse en Franse sportstoffen die goed ademend, vocht afdrijvend en stretchend zijn.

Je kunt op deze Tall Together dag onze collectie zien en wij kunnen je met al onze know how helpen zodat je altijd heel makkelijk een passende sport outfit kunt samenstellen.

Kom naar onze stand en maak kennis met alle mogelijkheden. En vergeet dan niet mee te doen aan onze win actie met mooie prijzen. Hieronder alvast een voorproefje.


Tot zondag 29 oktober , groetjes van het Pixie team

Experience voor lange mensen in Expo Hoevelaken

Tall Together 2016

Foto: © Jack Amels Fotografie

Zondag 29 oktober 2017 zal in Expo Hoevelaken de tweede editie van het Tall Together evenement georganiseerd worden. Vorig jaar op zondag 26 juni 2016 was de eerste editie van Tall Together een groot succes, eindelijk een beurs speciaal voor lange mensen!

Wat kunnen de bezoekers verwachten? Lange bedden en matrassen van: Beddenspecialist, Mode voor de lange vrouw van: Langeleggings.nl, Pretty Tall x Long Tall Sally, Tall People en I LOVE TALL. Mode voor de lange man van: Tough & Tall en Tall People. Sportkleding op maat van: Pixie.nl. Dames-, heren- en racefietsen van: Snel Fietsen (fietsparcours aanwezig). Grote maten schoenen van Zivaano en Passo. Horloges van Björn Hendal en de Hyundai i30wagon. Bureaustoelen van BeterZitten. Kampeerstoelen van Dukdalf en Bruidsmode van Het Zaanse Bruidshuis. Naast een prima catering zijn ook KS&B Belgische Spekken aanwezig

Centraal op de vloer zullen modeshows gehouden worden en zijn er zitjes voor een meet en greet. Kortom een uitgelezen evenement voor lange mensen om te ervaren wat de standhouders allemaal te bieden hebben voor lange mensen.

Voor de informatievoorziening zijn kunnen de bezoekers terecht bij: Langzijn.nl, de website voor lange mensen, Stichting Lange Mensen Nederland, Klub Lange Mensen en koepelorganisatie Uniform met o.a. het magazine OpMaat.

De toegang is gratis, maar wel vooraf kaarten bestellen op www.talltogether.nl