Beursaanbieding: Het grote boek voor lange mensen

Kom naar Tall Together en bezoek de stand van Uniform / Stichting Lange Mensen Nederland. Uniform heeft een mooie beursaanbieding, 1 jaar lidmaatschap op Magazine OpMaat + Het grote boek voor lange mensen  samen voor slechts € 10,00. Het grote boek voor lange mensen is ook los te koop voor € 7,50

Het grote boek voor Lange mensen staat vol met praktische tips op het gebied van gebruiksartikelen voor lange mensen en nuttige adressen. Wie met kop en schouders boven iedereen uitsteekt, staat met dit boek in de hand niet meer alleen.

Boekgegevens: Paperback, 208 pagina’s, ISBN 97890 8975 2291

Experience voor lange mensen in Expo Hoevelaken

Tall Together 2016

Foto: © Jack Amels Fotografie

Zondag 29 oktober 2017 zal in Expo Hoevelaken de tweede editie van het Tall Together evenement georganiseerd worden. Vorig jaar op zondag 26 juni 2016 was de eerste editie van Tall Together een groot succes, eindelijk een beurs speciaal voor lange mensen!

Wat kunnen de bezoekers verwachten? Lange bedden en matrassen van: Beddenspecialist, Mode voor de lange vrouw van: Langeleggings.nl, Pretty Tall x Long Tall Sally, Tall People en I LOVE TALL. Mode voor de lange man van: Tough & Tall en Tall People. Sportkleding op maat van: Pixie.nl. Dames-, heren- en racefietsen van: Snel Fietsen (fietsparcours aanwezig). Grote maten schoenen van Zivaano en Passo. Horloges van Björn Hendal en de Hyundai i30wagon. Bureaustoelen van BeterZitten. Kampeerstoelen van Dukdalf en Bruidsmode van Het Zaanse Bruidshuis. Naast een prima catering zijn ook KS&B Belgische Spekken aanwezig

Centraal op de vloer zullen modeshows gehouden worden en zijn er zitjes voor een meet en greet. Kortom een uitgelezen evenement voor lange mensen om te ervaren wat de standhouders allemaal te bieden hebben voor lange mensen.

Voor de informatievoorziening zijn kunnen de bezoekers terecht bij: Langzijn.nl, de website voor lange mensen, Stichting Lange Mensen Nederland, Klub Lange Mensen en koepelorganisatie Uniform met o.a. het magazine OpMaat.

De toegang is gratis, maar wel vooraf kaarten bestellen op www.talltogether.nl

Tall Together 2017 naar Gelderland

De najaarsbeurs van Tall Together zal op 29 oktober 2017 gehouden worden in Expo Hoevelaken (Gelderland). We hebben gekozen voor deze locatie omdat Hoevelaken centraal ligt en goed bereikbaar is met zowel auto en openbaar vervoer. Door de centrale ligging aan de A1 pal bij knooppunt Hoevelaken en een station op loopafstand, is de locatie zeer goed bereikbaar.

De eerste deelnemers voor Tall Together 2017 zijn al bekend

  • Beddenspecialist.nl
  • Stichting Lange Mensen Nederland
  • Langzijn.nl, de website voor lange mensen
  • Klub Lange Mensen

Een beurs speciaal voor lange mensen. In Expo Hoevelaken brengen diverse deelnemers, zoals kleding- en schoenenspeciaalzaken, leveranciers van fietsen, bureaustoelen etc., hun artikelen aan de man. Ook zullen er stands zijn met informatie over het langzijn en belangenorganisaties. Dus, als je lang bent, is this the place to be!

Schrijf 29 oktober 2017 vast in uw agenda en meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

 

Eerste deelnemers bekend

De eerste deelnemers voor Tall Together 2016 zijn bekend. We zijn druk bezig om een gevarieerd programma neer te zetten qua deelnemers. Dit is al goed gelukt, zo kunnen bezoekers terecht op de beursvloer voor grote maten schoenen, herenkleding, dameskleding, kampeerstoelen, maatwerk, bureaustoelen, lange bedden, vliegtuigstoelen en meer….. bekijk de voorlopige deelnemerslijst